Search

iPhone skærm og batteri kvalitet

Hos Phone2u går vi op i, at finde markedets bedste reservedele, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris.

iPhone – Kopi vs Original dele

1. Kopi kvalitet- kopi kvalitet er en skærm som er et alternativt til billig pris, her der får du stadige 1 klasses kopi på markedet til en billig pris. Du går ikke ned på funktionalitet dog kun på billede kvalitet en smule, med hensyn til batteri udskiftning så er forskellen fra kopi til OEM er altså holdbarheden på batteriet.

 

2. OEM Kvalitet- OEM Kvalitet er en Kvalitet vi sælger en del af hos Phone2u, OEM kvalitet er stadige en Uoriginal skærm men i den høje ende, der betaler du både for kvalitet og funktionalitet, dette glæder både skærm og batteri udskiftning, Et OEM Batteri har samme standart og kapacitet som et Originalt batteri.

 

3. Original Ref- Original Ref. Er en kvalitet som er forkortelsen for Orignal Refurbish, dette er en Original skærm som er blevet renoveret, det vil sige den tidligere i sit liv har haft et ødelagt glas, men sendt til udlandet for at blive renoveret og solgt som en Orignal renoveret skærm. Her der får du samme billede kvalitet og funktionalitet som en original Apple skærm, denne kvalitet gælder kun ang. skærmskift fordi batterier ikke kan renoveres.

 

4. Original Pulled- Original Pulled er en kvalitet som er fuldstændig identisk med den skærm som du havde på din telefon før den gik i stykker. Original pulled står for en skærm som er afmonteret fra en fabriks ny telefon, det vil sige det en helt ny original Apple skærm, det samme gælder Batteri udskiftning.

 

5. Original Apple- Orignal Apple er skærm kvalitet som er lavet hos et Autotiseret Apple værksted og din fabriks garanti beholder du efter et skærmskift som vare fra 1 år fra købsdato. Fra iPhone 11 serien og op efter så vil der stå inde i indstilinger at din skærm har været skiftet, er den fortaget autoriseret vil der stå at skærmen er skiftet med en Godkendt reservedel, hvor imod hvis vi skifter skærmen med vores egne kvaliteter vil der stå en meddelse inde i indstilinger om et skærmskift med en ukendt reservedel, samt for iPhone XS, XR og XS Max og op vil samme besked stå i indstilinger for batteri udskiftning, men for de pågældende modeler som beskrevet viser de ikke meddelelse på skærmskift. Hvis dette ikke er et problem for dig så levere vi samme kvalitet dog til en billigere pris.

Søger Du Apple eller Android Reparation i København ?

Hos Phone2U tilbyder vi alle slags reparationer af smartphones og tablets til konkurrence dygtige priser. Vores mobile værksted er centralt placeret og kun 5 minutters gå gang fra Valby station

Se hvad kunderne siger om os

phone2u
4.9
Based on 66 reviews
powered by Google
Altid god, professionel og hurtig service hos Phone2u. Tager imod kunderne med et smil og produkterne er af høj kvalitet. Kan varmt anbefales, jeg kommer i hvert fald igen!
Ha HuHa Hu
14:17 22 Jan 23
Phone2u er fyldt med kompetente medarbejdere, som er flinke og gerne vil hjælpe! Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Jeg fik forklaringer på hvad der skete og det gik utroligt hurtigt, Kan virkelig anbefale og bruge phone2U til din telefon lige meget mærket!
Jessica xoJessica xo
13:18 20 Jan 23
Fik lavet mit panserglas og de lavet det super flot og der var virkelig god service. Kan 100% anbefale det!
Hakan 2720Hakan 2720
07:36 20 Jan 23
Tabte min telefonen i skolen nåede få den lavet på blot 10min og være tilbage inden min pause sluttede Valbys hurtigste bedst
Gekko TryksagerGekko Tryksager
18:14 19 Jan 23
Phone2u er klart en anbefaling herfra, de forstår sig på at give deres kunder en god service. De er dygtige til det de laver og så er det også et ekstra plus at de skifter glas mens du venter.
kush ilazikush ilazi
14:42 19 Jan 23
Har været forbi og skifte skærm på min iphone, hvor jeg fik panserglas og cover med uden merregning. Super service, hurtig og til at stole på. Gode priser
Kristian HusumKristian Husum
14:05 14 Jan 23
Top-anbefaling. Crashede min S21 ultra en lørdag formiddag og skulle på udelandsrejse mandag morgen. Prøvede 2-3 steder før jeg fandt phone2u, som lagerførte en ny skærm til min telefon. Fikset på 30 minutter - no worries, no BS.
akif22_akif22_
08:30 16 Sep 22
Fik smadret min telefon og tog forbi phone2u pgra de havde super andmeldelser og de holder til kravene jeg fik fikset min tlf på under 30 minutter super flinke og venlige kan klart anbefales
Perfekt service - sød ung fyr der tog imod mig med et bredt smil, og fik alle min krav opfyldt 6/5 stjerner🤗
Khaled El Maniti 2020fKhaled El Maniti 2020f
09:46 14 Sep 22
Tabte min telefonen i skolen nåede få den lavet på blot 10min og være tilbage inden min pause sluttede
Elvin AliliElvin Alili
06:04 14 Sep 22
Fik en super god og hurtig service skulle have skiftet skærm på min iPhone X og blev taget super imod 15min så var jeg inde og ude
Thomas BidstrupThomas Bidstrup
12:45 20 Aug 22
Jeg fik skiftet skærm på en iPad meget hurtigere, meget billigere, og med et meget bedre resultat, end jeg oplevede hos en anden forretning tidligere.Venlig betjening med et smil. Klar anbefaling herfra!
Pablo PlugPablo Plug
20:20 17 Jul 22
Super hurtige og gode vores firma tlf var gået i stykker vi fik den skiftet på bare 15min en butik der faktisk redder dagen
Malek AllaouMalek Allaou
20:18 17 Jul 22
Super service fik skiftet min Iphone 11 Pro skærm og min Iphone 8 batteri på bare 30min kan klart anbefales drengene i butikken er altid flinke og imødekommende
js_loader